Deoarece aceste activitati nu necesita un timp mai lung pentru practicarea lor si se foloseste ascelasi echipament le-am unit intr-un program pe care putem sa-l desfasuram apropae in orice locatie. Activitate sunt excelente pentru cei care doresc un anumit confort dar si senzatii tari , pentru cei care doresc depasirea unor bariere psihice , desfasurarea unor activitati in colectiv, rolul prietenilor/familiei/echipei fiind definitoriu in convingerea celor care manifesta reticenta in incercarea activitatilor.

Tiroliana– traversarea unor zone de abrupt ( rauri, vai) atarnand de un cablu metalic gros de 12 mm.

Escalada – presupune escaladarea cu ajutorul corzii a unor pereti de stanca de maxim 15 – 20 metri, . Daca in grup sunt si participanti mai experimentanti se mai instaleaza inca un traseu cu grad de dificultate mai mare.

Rapelul -coborarea unui perete abrupt cu ajutorul echipamentelor si tehnicii alpine. Inaltimea rapelului variaza in functie nivelul participantilo. Rapelul poate avea de la 10 m la 80 m inaltime.

Traversare pe corzi– presupune travesarea unei zone abrupte sau traversarea unui rau folosind doua cabluri de otel suprapuse ( la o distant de 1.5 – 2 m) si pretensionate. Folosind ca suport pentru picioare cablul inferior si ca punct de asigurare si sprijin pentru maini cablul superior, veti incerca sa traversati distanta ce separa peretii cheilor
La toate activitatiile participantii sunt instruiti si asigurati de catre instructori specializati.

Echipamnet: ham, bucle, scripeti, coarda de siguranta

Sezon: martie – octombrie.

Se poate combina ( in aceiasi zi) cu:
– Mountain-biking
– Speologie